Agenda

Oosterwolde. Als leven lijden wordt...
Donderdag 28 Januari 2010, 19:00 - 21:00
Contact 0512 523 534

 
Op 28 januari verzorgt Yarden Vereniging Friesland in samenwerking met de Nederlandse Vereniging Vrijwillig Levenseinde (NVVE) een lezing omtrent het levenseinde. Genoemde lezing zal worden gehouden door mw. Pia van de Ven in Verzorgingstehuis Rikkingahof in Oosterwolde.

Euthanasie of Palliatieve sedatie. Zorgt euthanasie, zoals die sinds 2002 in Nederland wettelijk mogelijk is geworden, inderdaad voor een goede dood (de letterlijke vertaling van het Griekse woord euthanasie), voor degene die het betreft of voor de nabestaanden? Of laat de palliatieve sedatie mensen goed sterven en is dat een "betere" oplossing uit de lijdensweg? Zijn die twee wel vergelijkbaar? En als er gekozen moet worden, wie doet dat dan? Het zijn deze vragen, die in de lezing Euthanasie of Palliatieve sedatie (een goede dood of goed sterven?) centraal zullen staan.

De lezing omtrent het levenseinde start om 19.30 uur en duurt tot 20.30 uur. Vanaf 19.00 uur worden bezoekers ontvangen met koffie en thee. De toegang is gratis. Wij nodigen u graag uit deze boeiende lezing bij te wonen, u kunt zich aanmelden via telefoonnummer: 0512 523 534 of e-mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Donderdag 28 januari 2010
Verzorgingstehuis Rikkingahof
Rikkingahof 1
8431 MB Oosterwolde

Ontvangst 19.00 uur en start lezing 19.30 uur

adverteren

  • Ik wil een bedrijfsvermelding in de Uitvaartadressengids.nl welke ook te vinden is op Mensenlinq.nl
    Mail voor meer informatie: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

  • Vrijblijvende offerte voor adverteren (banners etc.) op de websites van Uitvaart Internet Diensten kunt u aanvragen via ons contactformulier

nieuwsbrief

  • Klik hier voor gratis aanmelding.
    De nieuwsbrief verschijnt wekelijks met de laatste nieuwsberichten, agenda's etc.
  • Klik hier voor een voorbeeld weeknieuwsbrief.