Laatste nieuws


Logo  Algemeen Belang Algemeen Belang en poëzie
Elke dag worden gedichten geschreven, vaak geïnspireerd door de belangrijke thema's in het leven, zoals liefde, huwelijk en geboorte. Ook de dood staat hoog op de lijst van onderwerpen; veel gedichten gaan over verlies, afscheid en rouw.

Lees meer...

 


cover terebinth 9 2014 Terebinth 2014-3: Eerste Wereldoorlog en funeraire cultuur
Nederland was in de Eerste Wereldoorlog neutraal, maar dat betekent niet dat er in ons land geen funeraire sporen van deze jaren bewaard zijn gebleven. Het nieuwste nummer van Terebinth staat helemaal in het teken van deze Groote Oorlog (1914-1918) die honderd jaar geleden uitbrak.

Lees meer...

videoverbindingen wereldwijd Uitvaart Jeroen Spierenburg massaal bekeken via internet
Onder massale belangstelling is vrijdag de uitvaartdienst van Jeroen Spierenburg gehouden bij het uitvaartcentrum van Zuylen te Breda.

Lees meer...

nvve logo
Dag van de Wilsverklaring op woensdag 3 september a.s.
Een mooie dag voor je wilsverklaring
De NVVE start op deze Dag van de Wilsverklaring de campagne ''Een mooie dag voor je wilsverklaring". Met deze publiekscampagne wil de NVVE de bekendheid en het gebruik van wilsverklaringen, zoals het behandelverbod en het euthanasieverzoek, vergroten. De campagne richt zich tot iedere Nederlander die wensen met betrekking tot zijn of haar leveneinde heeft, of daar wel eens over nadenkt.

Lees meer...

adverteren

  • Ik wil een bedrijfsvermelding in de Uitvaartadressengidsen van de websites van Uitvaart Internet Diensten en Mensenlinq.
    Aanmeldingsformulier Klik hier
  • Of mail voor meer informatie: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

nieuwsbrief