Laatste nieuws


Yarden Logo 200
Uitvaartwensen: wat wil jij voor je uitvaart?

Informatiebijeenkomst bij Yarden Uitvaartcentrum 't Westerhuis te Emmeloord

Lees meer...

Van der Stappen logo
Nieuw uitvaartcentrum in voormalige pastorie in Valkenswaard

In het nieuwe uitvaartcentrum van Van der Stappen Uitvaartverzorging aan de Bergstraat 17 verblijven overledenen de periode tot de uitvaart of indien gewenst een gedeelte daarvan. Nabestaanden kunnen hun dierbare hier bezoeken en in alle rust afscheid nemen. Het uitvaartcentrum is bestemd voor iedereen, ongeacht uitvaartorganisatie, type uitvaart, verzekering, geloof of woonplaats.

Lees meer...

logo ferentes gedragen in stijl
Nieuw online platform voor freelance uitvaartleiders

Het Utrechtse dragerbedrijf Ferentes komt met een nieuw initiatief: FreelanceUitvaartleider.nl. Een online platform waarop uitvaartleiders zich kunnen aanbieden voor ondersteunende diensten aan collega-ondernemers.

Lees meer...

crematieoven werkkant met asopvang bedieningspaneel Nieuwe ovenisten opleiding van Docendo op VTU vakdag
Compacte training ontwikkeld in opdracht van Landelijke Vereniging van Crematoria. Op de eerste VTU Vakdag op 2 oktober presenteert Docendo de nieuwe 'Maatwerk Veiligheidstraining Medewerkers Crematoria'.

Lees meer...

adverteren

  • Ik wil een bedrijfsvermelding in de Uitvaartadressengidsen van Uitvaart Internet Diensten en Mensenlinq.
  • Vrijblijvend aanmeldings- formulier: Klik hier (n.a.v. uw gegevens nemen wij contact met u op voor de mogelijk- heden op onze websites)
  • Of mail voor meer informatie: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

nieuwsbrief