Crematorium Hart van BerkellandFull-serviceconcept rondom het laatste afscheid
Open Dag Crematorium Hart van Berkelland
Gert en Sonja Brinkhorst openden half augustus Crematorium Hart van Berkelland. Het tweede crematorium in eigen beheer. Het ondernemende echtpaar realiseerde in 2011 Crematorium de Omarming in Zutphen. Toen al onderscheidden ze zich door een full-serviceconcept met alle faciliteiten rondom het laatste afscheid onder één dak; van de verzorging van de overledene, een persoonlijke afscheidsdienst, ruimte voor condoleance- en horecamogelijkheden tot diverse bestemmingsmogelijkheden voor de as. Zondag 24 september tussen 10.00 en 16.00 uur is er een Open dag in Crematorium Hart van Berkelland aan de Groenloseweg 2 in Haarlo.

“De afgelopen jaren zien we dat mensen behoefte hebben om tijd te nemen voor het laatste afscheid”, aldus Gert en Sonja. “Om daarop in te spelen zijn we de afgelopen vijf jaar bezig geweest om een crematorium te bouwen in de parkachtige omgeving van landgoed Het Aamschot. In Haarlo is alle tijd en ruimte om uitgebreid afscheid te nemen, met catering op maat.”

Jachthuis Hart van BerkellandAuthentiek én eigentijds
Het landgoed leent zich bij uitstek voor een persoonlijk afscheid van een dierbare overledene. De ontvangstruimte op het landgoed die dateert uit de jaren vijftig is gerenoveerd in de oude stijl en aangepast aan de eisen van deze tijd. Na de uitvaart bieden deze sfeervolle vertrekken de gelegenheid om met familie en vrienden door te brengen. Naast deze authentieke gebouwen is Crematorium Hart van Berkelland gebouwd. Een eigentijds crematorium waar men terecht kan voor de verzorging van de overledene tot en met de crematie en alles daar omheen.

Aula Hart van BerkellandIndrukwekkend
Het crematorium is een indrukwekkend gebouw dat rust uitstraalt. Het crematorium beschikt over een verzorgingsruimte voor de overledene en drie rouwkamers. Voorafgaand aan de crematie kunnen nabestaanden zich terugtrekken en voorbereiden op de plechtigheid in de aula. Bovendien is de familiekamer te gebruiken als intieme afscheidsruimte voor een klein gezelschap. Alle voorwaarden voor een persoonlijk afscheid zijn aanwezig; van projectie van foto’s en filmpjes tot (live) muziek en voordrachten tijdens de afscheidsdienst. In de koffiekamer, de familiekamer en de wachtruimte is ook beeld en muziek mogelijk.

Catering op maat
Crematorium Hart van Berkelland beschikt over drie koffiekamers en een terras waardoor er zowel voor kleine als grote gezelschappen altijd een passende ruimte beschikbaar is. “Tijd nemen voor de herinneringen van toen om straks weer verder te kunnen”, aldus Gert en Sonja. De bestaande ontvangstruimte van Jachthuis Het Aamschot ademt de sfeer van weleer. “Een plek die oude verhalen nieuw leven inblaast. Samen met familie en vrienden kunnen nabestaanden, familie en vrienden gebruikmaken van de ambiance bij de haard of in een van de authentieke vertrekken met panoramisch uitzicht op de troostrijke natuurlijke omgeving. Voor een kopje koffie met iets lekkers, een high tea, een koud of warm buffet. Een canapé, bitterbal of stamppotbuffet. Een borrel met tapasplankje, champagne of een wijnarrangement in de geest van de overledene. Inspelend op de wensen maken we gebruik van leveranciers uit de regio. Betrokkenheid, gevoel en zorg vanuit het hart is kenmerkend voor onze dienstverlening rondom het laatste afscheid”, aldus Gert en Sonja.

Website: Crematorium Hart van Berkelland

 

 

adverteren

  • Ik wil een bedrijfsvermelding in de Uitvaartadressengids.nl welke ook te vinden is op Mensenlinq.nl
    Mail voor meer informatie: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

  • Vrijblijvende offerte voor adverteren (banners etc.) op de websites van Uitvaart Internet Diensten kunt u aanvragen via ons contactformulier

nieuwsbrief

  • Klik hier voor gratis aanmelding.
    De nieuwsbrief verschijnt wekelijks met de laatste nieuwsberichten, agenda's etc.
  • Klik hier voor een voorbeeld weeknieuwsbrief.