Agenda

Wilnis. Gespreksgroep ‘Omgaan met Rouw”
Dinsdag 19 September 2017, 19:30
Contact Klanten Contact Centrum van Tympaan-De Baat in Mijdrecht dagelijks tussen 10:00 en 12:00 uur op telefoonnummer (0297) 76

oudenjongehandHeeft u enige tijd geleden iemand die u dierbaar was verloren? Het kan soms helpen om hierover te praten met mensen die hetzelfde hebben meegemaakt.

De gespreksgroep ‘Omgaan met Rouw” biedt u deze mogelijkheid. Door in een gespreksgroep uw ervaringen, verdriet en emoties te delen, kunt u herkenning en erkenning vinden. De groep is er op gericht elkaar te steunen en te stimuleren het verlies te leren hanteren en verder te komen in het rouwproces.

In zes bijeenkomsten wordt over verschillende thema’s gesproken, zoals bijvoorbeeld: omgaan met emoties of het omgaan met reacties van anderen.

De gespreksgroep is bedoel voor mensen die willen praten over een overleden persoon en over de ervaringen in de roerige tijd rond het verlies, en die behoefte hebben aan een luisterend oor en die graag willen horen hoe anderen in een dergelijke situatie met verlies omgaan.

De gespreksgroep wordt gehouden in de Buurtkamer Wilnis in Dorpscentrum Willisstee (via de achteringang) aan de Pieter Joostenlaan 24 in Wilnis.

De gespreksgroep is op zes dinsdagavonden van 19:30 tot 21:30 uur op 19 september, 3, 17 en 31 oktober, en 14 en 28 november 2017.

Aanmelden voor de gespreksgroep kan bij het Klanten Contact Centrum van Tympaan-De Baat in Mijdrecht dagelijks tussen 10:00 en 12:00 uur op telefoonnummer (0297) 760 260.

Aan deze gespreksgroep zijn voor inwoners van De Ronde Venen geen kosten verbonden.

Locatie : Buurtkamer Wilnis in Dorpscentrum Willisstee (via de achteringang) aan de Pieter Joostenlaan 24 in Wilnis

adverteren

  • Ik wil een bedrijfsvermelding in de Uitvaartadressengids.nl welke ook te vinden is op Mensenlinq.nl
    Mail voor meer informatie: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

  • Vrijblijvende offerte voor adverteren (banners etc.) op de websites van Uitvaart Internet Diensten kunt u aanvragen via ons contactformulier

nieuwsbrief

  • Klik hier voor gratis aanmelding.
    De nieuwsbrief verschijnt wekelijks met de laatste nieuwsberichten, agenda's etc.
  • Klik hier voor een voorbeeld weeknieuwsbrief.